Navigacija

Formiranje i razvoj inovacionog inkubatora

Elektrotehnički fakultet Univerziteta u Beogradu, u saradnji sa Naučno-tehnološkim parkom Beograd i Inovacionim centrom Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu, učestvuje u Programu formiranja i razvoja inovacionih inkubatora u naučno-istraživačkim organizacijama. Program je osmišljen sa namerom da podstakne i podrži formiranje i razvoj inovacionih inkubatora u okviru naučno-istraživačkih organizacija.

 U sredu 29. novembra, u pres sali zgrade Vlade RS, Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija uručilo je Ugovor o finansiranju dekanu Elektrotehničkog fakulteta prof. dr Dejanu Gvozdiću. U okviru Programa odobreno je ukupno 14 projekata.

Program će omogućiti razvoj preduzetničkih kompetencija i povećanje broja startap timova, kao i pružiti podršku u vidu mentorskog vođenja i savetovanja u cilju olakšavanja rasta startapova i njihovog nesmetanog ulaska i uspeha na tržištu.

Ponosni smo što imamo priliku da doprinesemo povećanju preduzetničkih kapaciteta studenata i mladih inženjera sa inovativnim idejama.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/2908/Picture1.png
  • /uploads/attachment/vest/2908/Picture2.jpg