Navigacija

Prijava predmeta za prolećni semestar školske 2021/22. godine

Studentske

Studenti su u obavezi da prijave predmete na početku semestra preko svojih studentskih servisa.

Studenti mogu da prijave predmete samo ako su im unete sve ocene iz januarskog i februarskog ispitnog roka.

Biranje predmeta za prolećni semestar počinje u ponedeljak, 28.02.2022. godine,  a zatvara se u nedelju, 06.03.2022. godine u ponoć.

Studenti moraju potvrditi praćenje obaveznih predmeta koje nisu položili, a pratili su ih prethodne školske godine.

U ponedeljak, 07.03.2022. godine, studenti moraju proveriti prijavljene predmete i do ponoći imaju mogućnost da preko studentskih servisa odjave i promene predmete koji se neće držati, jer nisu ispunili uslov o potrebnom broju prijavljenih studenata za regularno izvođenje nastave.

Istog dana, 07.03.2022. godine, od 11 do 13 časova u Studentskom odseku, studenti imaju mogućnost da prijave predmete koji nisu imali ispunjen uslov potrebnog broja prijavljenih studenata ako dogovorom obezbede potreban broj za držanje nastave. Potrebno je da se svi studenti koji učestvuju u dogovoru istovremeno pojave i pismeno potvrde prijavu predmeta.

08.03. i 09.03.2022. godine, od 11 do 13 časova u Studentskom odseku, studentima će biti omogućeno da poprave (promene) eventualno pogrešno izabrane predmete za prolećni semestar, ili da prijave predmete za koje nisu imali mogućnost izbora preko studentskih servisa,  u skladu  sa studijskim programom. U Studentskom odseku potrebno je podneti potpisanu molbu  (tačka 4 – Ostalo -  prijava/promena predmeta) sa obrazloženjem na poleđini.

Nakon potvrđivanja prijavljenih predmeta formiraće se lista predmeta za koje će se izvoditi nastava u prolećnom semestru školske 2021/22. godine.