Navigacija

Priključite se timu studenata koji učestvuje na svetskom univerzitetskom takmičenju "International Future Energy Challenge"

Studentske

Poštovani,
Laboratorija za digitalno upravljanje energetskim pretvaračima i pogonima Vas poziva da se priključite timu studenata koji učestvuje na svetskom univerzitetskom takmičenju "International Future Energy Challenge" (IFEC) (link http://energychallenge.weebly.com/ifec-2022.html).
Ovo takmičenje studentima pruža jedinstvenu priliku da se kroz praktičan rad u timu upoznaju sa novim tehnologijama i doprinesu njihovom razvoju. Primarne aktivnosti tima podrazumevaju rad na multidisciplinarnom projekatu koji objedinjuje sledeće oblasti: elektronika, energetika, automatika, obrada signala, programiranje, finansije, marketing, rukovođenje projektima. Pored toga, studenti mogu da se uključe u sve druge dodatne aktivnosti laboratorije.

Ovogodišnji projekat je razvoj i projektovanje modularnog solarnog invertora snage 1000W sa implementacijom u realnim ambijentalnim uslovima. Pozivamo sve zainteresovane da nam se pridruže na prvom zajedničkom sastanku koji će biti održan 6. septembra od 15č u AMF 56. Na našem sajtu (link https://h-bridges.etf.bg.ac.rs/) možete pronaći više informacija o timu kao i gugl formu (link https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd7lU5CdR2COea9yX_jxBpuOtGhqduC1Vy2gKmI4nzoHOw5uA/viewform) preko koje se možete prijaviti za ovogodišnji tim.

Za sva dodatna pitanja slobodno nam se obratite na adresu h-bridges@student.etf.bg.ac.rs ili nas posetiti u Laboratoriji 30.
Čekamo Vas.
Pozdrav!