Navigacija

Zum kafica "Kako je raditi na razvoju najnovijih tehnologija koje pokreću svet?"

Pozivaju se studenti i mladi istraživači na Univerzitetu u Beogradu na onlajn druženje u utorak, 27. oktobra 2020. sa početkom u 12 sati pod nazivom "Kako je raditi na razvoju najnovijih tehnologija koje pokreću svet?"

Gost trinaeste Zum kafice u organizaciji Centra za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu biće Olivera Stojanović, projektni menadžer i menadžer za razvoj poslovanja u kompaniji Vtool.

Ako želite da saznate:

- Šta je važno za razvoj karijere u oblasti razvoja najnovijih tehnologija?

- Više o oblasti razvoja čipova i perspektivnim zanimanjima u ovoj industriji

- Više o karijernom razvoju jedne talentovane inženjerke elektrotehnike iz Beograda, koja je razvila uspešnu karijeru u Srbiji

- Ko može da radi i zašto na razvoju poslovanja i strategija kompanija?

Pridružite nam se na Zum kafici i pošaljite svoja pitanja kroz prijavni formular. Pokušaćemo kroz 45 minuta razgovora sa gošćom odgovorimo na što veći broj vaših pitanja.

Olivera Stojanović, Project Manager i Business Development Manager u kompaniji Vtool. Diplomirani inženjer Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu, smer RTI i trenutno završava Executive MBA pri Cotrugli Business School. Tokom petnaestogodišnje karijere, vodila je projekte verifikacije čipova za poznate svetske kompanije u oblasti razvoja čipova. Pored toga, u poslednjih nekoliko godina bavi se razvojem poslovanja i strategije.

Sva pitanja su dobrodošla. Prijava je obavezna i moguća do 9 sati ujutru 27.10. kada šaljemo prijavljenima link za onlajn sastanak.

Druženje je namenjeno studentima svih fakulteta u sastavu Univerziteta u Beogradu, na svim nivoima studija, i onima koji su završili studije u protekle dve godine.

"Zum kafica - 45 minuta sa ... "predstavlja onlajn format programa karijernog vođenja i savetovanja mladih, koji smo razvili u Centru za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu u želji da ostanemo dostupni (i na daljinu) svojim starim i novim korisnicima.

Popunite prijavni formular na linku http://skr.rs/P4o

Slike

  • /uploads/attachment/vest/2304/Zoom-28.10.-1200x1200-2-ai-1.png