Navigacija

Odluka o raspisivanju Izbora za studenta prodekana

Na osnovu člana 3 Pavilnika o predlaganju i pravima i obavezama studenta prodekana i člana 4 Pravilnika o održavanju izbora za studentski parlament, Studentski parlament Elektrotehničkog fakulteta donosi sledeću

ODLUKU

o raspisivanju Izbora za studenta prodekana Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu  za školsku 2019/2020. godinu

1) Raspisuju se Izbori za studenta prodekana Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu za školsku 2019/2020. godinu. Izbori će se održati u sredu 17. aprila 2019. godine, od 8 do 20 časova.

Kandidaturu može da podnese svaki student Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu upisan u školskoj 2018/2019. godini uz sledeće uslove:

– Da sakupi i priloži najmanje 200 potpisa studenata fakulteta koji podržavaju njegovu kandidaturu. Potpis je validan ako sadrži puno ime, prezime, broj indeksa i svojeručni potpis koji podržava kandidaturu.

– Da nije disciplinski kažnjavan i da protiv njega nema disciplinskog postupka u toku.

– Da je student 3. ili 4. godine osnovnih akademskih studija i da je razlika broja upisanih školskih i studijskih godina manja ili jednaka jedan u trenutku kandidovanja.

Kandidat uz svoju kandidaturu mora da priloži sledeću dokumentaciju: uverenje da je student Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu, fotokopiju prve strane indeksa. 

Kandidaturu može da podnese svaki student Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu upisan u školskoj 2018/2019. godini.

Kandidature se predaju Konkursnoj komisiji najkasnije do petka 5. aprila 2019. godine u 12 časova, a termin za predaju se zakazuje na zvaničnu e-poštu: studentprodekan@etf.rs i potrebno je poslati skeniranu svu dokumentaciju koja se predaje. Obrasci za sakupljanje potpisa su dati u prilogu ove odluke i sadrže: ime i prezime, broj indeksa i svojeručni potpis studenta. Konkursnu komisiju čine: Stefan Matić, Tijana Panić i Milica Milošević.

Konkursna komisija će objaviti preliminarni spisak kandidata najkasnije do petka 5. aprila 2019. godine u 16 časova dok se (potpisane) žalbe na preliminarni spisak mogu predati najkasnije do  ponedeljka 8. aprila u 12 časova na zvaničnu e-poštu: studentprodekan@etf.rs. Konkursna komisija će na žalbe odgovoriti e-poštom i objaviti konačan spisak kandidata najkasnije do  ponedeljka 8. aprila u 16 časova.