Navigacija

Nova budžetska lista za studente doktorskih akademskih studija 2011/12

Obaveštenje o formiranju nove budžetske liste za studente doktorskih akademskih studija upisane prvi put u prvu godinu studija školske 2011/12. godine

U skladu sa Pravilnikom o doktorskim studijama, čl. 16, po formuli za formiranje rang liste, za 2. i za 3. godinu studija formiraju se nove budžetske liste studenata koji su ostvarili zakonsko pravo na finansiranje iz budžeta, ostvarenih 48 ESPB u toku prethodne školske godine.

S obzirom da su studenti, upisani prvi put u prvu godinu školske 2011/12. godine, započeli studije u prolećnom semestru, rangiranje za finansiranje iz budžeta za školsku 2013/14. godinu obaviće se na početku prolećnog semestra, po unosu ocena iz januarskog i februarskog ispitnog roka.

U ukupan broj bodova, na osnovu kojih će se vršiti rangiranje, računa se i broj bodova dobijen za ostvarene naučne radove, objavljene tokom prethodnih godina studija na doktorskim studijama na ovom Fakultetu, a koji su definisani Pravilnikom o postupku i načinu vrednovanja i kvantitativnom iskazivanju naučnoistraživačkih rezultata istraživača (Sl. glasnik RS, broj 38/08). Dokaze koji se odnose na ostvarene naučne radove (bibliografija sa punom paginacijom referenci i fotokopije radova sa vidljivim DOI brojem) potrebno je dostaviti Studentskom odseku (šalter za doktorske studije) najkasnije do petka, 21.02.2014. godine.

U skladu sa Pravilnikom o doktorskim studijama, čl. 16, da bi se ostvarilo pravo na dobijanje korekcionog faktora, potrebno je doneti dokaz o ispunjavanju sledećih uslova:

  • kandidat je zaposlen ili je u postupku izbora u zvanje asistenta na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu
  • kandidat je zaposlen na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu kao saradnik na projektima koje finansira Ministarstvo prosvete i nauke
  • kandidat je zaposlen na nekom drugom fakultetu ili institutu u okviru Univerziteta u Beogradu

Dokaze o ispunjavanju navedenih uslova potrebno je dostaviti Studentskom odseku najkasnije do petka, 21.02.2014. godine.

Informacije o novoj budžetskoj listi biće blagovremeno objavljivane po formiranju iste.