Navigacija

Soft Skills Academy – Unapredi svoje sposobnosti

„Soft Skills Academy – Unapredi svoje sposobnosti!“ je besplatni seminar ličnih i profesionalnih veština, koji će se održati od 9. do 13. aprila 2013. godine u prostorijama Mašinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

Cilj ovog Seminara je da omogući studentima svih fakulteta u Beogradu da kroz niz treninga unaprede veštine koje će im pomoći u izgradnji uspešne karijere.

Učešće na Akademiji će uzeti 50 najboljih kandidata sa svih fakulteta u Beogradu, koji će učestvovati na treninzima prezentacionih i komunikacionih veština, rada u timu, vremenskog planiranja, vođenja projekata, rešavanja konflikata, razvijanja liderskih veština i srodnih tema. Treninge će držati međunarodni sertifikovani Istek (EESTEC) treneri, kao i predstavnici konsultantskih kuća i kompanija koje učestvuju u realizaciji projekta. Po završetku Akademije, učesnici će dobiti sertifikat potpisan od strane organizatora projekta.

Veliko interesovanje mladih tokom prethodne tri godine održavanja Akademije je potvrdilo potrebu za događajem ovog tipa, jer su upravo „meke“ veštine one koje, osim stručnog znanja, daju mladim ljudima prednost nad konkurencijom pri selekciji za posao i olakšavaju zapošljavanje bez prethodnog iskustva.

Prijave za Akademiju su otvorene od 18. do 29. marta 2013.godine.

Organizator događaja je Udruženje studenata elektrotehnike Evrope, Istek (EESTEC) Lokalni komitet Beograd.

Više detalja o događaju možete pročitati na sajtu  http://www.softskillsacademy.rs/ .

Značaj ovog projekta prepoznali su Univerzitet u Beogradu, Elektrotehnički fakultet u Beogradu, Agencija za evropske integracije i saradnju sa udruženjima Grada Beograda, Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu i Kancelarija za mlade Grada Beograda.