Navigacija

Udruženje studenata tehnike Evrope - BEST Beograd, organizuje stručne posete Grundfosovoj fabrici

Ove godine, u saradnji sa kompanijom Grundfos Srbija - Udruženje studenata tehnike Evrope - BEST Beograd, organizuje stručne posete Grundfosovoj fabrici u Novoj Pazovi. Sama saradnja između naše organizacije i kompanije Grundfos Srbija se razvila iz konstantne potrebe na tržištu radu za novim i mladim snagama koje bi dobile mogućnost da svoju energiju, kreativnost i ideje ispolje uz pomoć i kroz mentorstvo starijih kolega.

Cilj posete jeste da se studentima sa Elektrotehničkog, Mašinskog i Tehnološko-metalurškog fakulteta, Univerziteta u Beogradu, približe proizvodni procesi koji se odvijaju u samoj fabrici, kao i način na koji funkcioniše tim koji vodi fabriku i radi u istoj, čime se pruža mogućnost sticanja dodatnih informacija o konkretnoj primeni znanja koje studenti stiču na matičnim fakultetima.

Naredna poseta koja će biti organizovana planirana je za petak 9. marta, od 9:00 do 13:00 časova. Sama poseta je koncipirana tako da traje 4 sata, tokom kojih će se obilaziti kompletno Grundfosovo postrojenje, održati prezentacija kompanije i projekata koji bi mogli da budu zanimljivi studentima. Sve posete su besplatne, dok studenti sami snose troškove puta GSP-om do Nove Pazove i nazad.

Za stručne posete se možete prijaviti preko linka http://best.rs/prijava-za-grundfos/ do utorka 6. marta, do 22:00 časa. Zbog ograničenog broja mesta po svakoj poseti, bićete obavešteni do srede 7. marta, do 12:00 časova da li ste primljeni za ovu, prvu posetu.