Navigacija

ČLANOVIMA SCG IEEE SEKCIJE - Obnova članarine

VAŽNO - ČLANARINA ZA 2012. STARI  I  NOVI ČLANOVI  !!!

Poštovani članovi SCG IEEE sekcije, poštovani budući članovi!!!

Trebalo bi da su svi aktivni članovi IEEE već dobili formulare i informativne materijale za obnavljanje članarine. Verovatno će uskoro stići i drugi poziv. Kao i do sada važe uobičajeni popusti za re­dovne članove (zbog niskih prihoda članovi SCG sekcije imaju pravo na popust od 50% osnovne članarine IEEE i 50% popusta na članarinu jed­nog društva i časopise koji tom društvu pripadaju). Takođe, moguće je koristiti mogućnost elektronske članarine (nešto više od 50% popusta na osnovnu IEEE članarinu i standardnih 50% popusta na članarinu jed­nog društva i časopise koji tom društvu pripadaju). Studenti-članovi imaju još veće popuste, ali je trajanje te privilegije ograničeno.

Stari i novi članovi mogu, kao i ranijih godina, da se jave i da dođu u sobu 66A na ETF-u u Beogradu, gde se prikuplja članarina za one članove koji članarinu ne mogu da uplate direktno IEEE centrali. Datumi i vreme dati su na kraju ovog dopisa. Članarina se plaća u US dolarima. Dodatne informacije možete dobiti ne telefone date u zaglavlju. Grupe članova mogu da se udruže tako da jedan donese članarinu za sve ostale, posebno tamo gde ima više članova. Članstvo se može obnoviti i preko Interneta, pri čemu je najpraktičnije da plaćanje bude preko lične kreditne kartice.

Prilikom obnavljanja članarine na formularima i u bazi članstva SCG IEEE treba korigovati i dopuniti lične kontakt podatke. Veliki broj podataka u IEEE bazi nije ažuriran, što je najčešće i razlog ako ne dobijate časopise i ostale materijale. Sami članovi moraju da izmene svoje lične podatke!

Napomena za NOVE članove: sve informacije o IEEE možete naći na sajtu www.ieee.org.

KADA I GDE SE PRIMA ČLANARINA ?!
29. (utorak) novembra i 7. (sreda) decembra 2011. godine
Soba 66a, ETF BGD, Bulevar kralja Aleksandra 73,  od 17:00­19:00h.