Navigacija

Jobfair 09 – Kreiraj svoju budućnost

Drage kolegenice i kolege,

2. i 3. novembra u Zgradi tehničkih fakulteta održaće se sajam poslova „JobFair 09 – Kreiraj svoju budućnost!“. Sajam već petu godinu zaredom organizuju Udruženje studenata tehnike Evrope – Best Beograd i Udruženje studenata elektrotehnike Evrope – Istek Beograd.

Projekat se organizuje sa ciljem da pomogne sadašnjim i budućim mladim inženjerima tehničko-tehnoloških fakulteta da dođu do zaposlenja ili stručnog usavršavanja u okviru svojih interesovanja. Tokom trajanja sajma, studenti će imati priliku da u direktnom kontaktu sa predstavnicima kompanija dobiju sve neophodne informacije o ponudi poslova i praksi. Takođe, studentima će biti omogućeno da ostave svoje biografije u elektronskoj bazi na sajtu www.jobfair.rs. Baza će nakon Sajma biti dostupna kompanijama učesnicama i drugim zainteresovanim kompanijama u narednih godinu dana.

Ovogodišnji Sajam će biti orijentisan ka aktuelnim pitanjima održivog razvoja i zaštite životne sredine. Organizovanjem tribine iz oblasti ekologije, „Jobfair 09 – Kreiraj svoju budućnost!” se direktno pridružuje inicijativi za podizanje ekološke svesti u Srbiji. Kao i proteklih godina, planiraju se brojna predavanja, tribine i treninzi koje će držati renomirani stručnjaci iz oblasti obrazovanja i zapošljavanja.

Značaj projekta su prepoznali i podržali Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije, Privredna komora Srbije, Univerzitet u Beogradu, kao i svih deset tehničko-tehnoloških fakulteta Beogradskog univerziteta.

Dođite da kreiramo budućnost zajedno!