Navigacija

Prijemni 2009

Na osnovu odluke Vlade Republike Srbije od 28. maja 2009. godine o upisnim kvotama za fakultete čiji je osnivač Republika, kao i konkursa koji je, saglasno ovoj odluci, raspisao Univerzitet u Beogradu, Elektrotehnički fakultet na ovim stranicama objavljuje informacije za buduće brucoše, kako bi se pravovremeno pripremili za prijemni ispit i upis na fakultet.

Preporučuje se budućim kandidatima za upis da redovno prate informacije objavljene na ovom sajtu.

Za razliku od prethodnih godina, zbog održavanja Univerzijade u Beogradu, prijemni ispit neće moći da se organizuje na Beogradskom sajmu, već će ga kandidati polagati u prostorijama Elektrotehničkog i Građevinskog fakulteta, Bulevar kralja Aleksandra 73, kao i na Mašinskom fakultetu, Kraljice Marije 16 i Tehnološko-metalurškom fakultetu, Karnegijeva 4. Svaki kandidat imaće svoje mesto za polaganje prijemnog ispita identifikovano jedinstvenim brojem u nekoj od sala na navedenim fakultetima, a detaljne informacije o mestu polaganja svaki kandidat moći će da nađe na ovom sajtu.

Sve potrebne informacije o upisu na Elektrotehnički fakultet, kao i podaci o ustanovi i njenim studijskim programima, sadržani su u Informatoru koji će moći da se nabavi u skriptarnici Fakulteta početkom juna (svakog radnog dana od 9 do 16 časova).