Navigacija

Počeo je sa radom prvi Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu

Svečano otvaranje Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu održano je u utorak, 12. decembra. Centar su otvorili NJ.K.V. Prestolonaslednik Aleksandar II Karadjordjević, rektor Beogrdaskog Univerziteta, prof. dr Dejan Popović, i dekan Pravnog fakulteta, prof. dr Mirko Vasiljević.

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu je stručna univerzitetska služba koja ima za cilj da pomaže studentima u profesionalnoj orijentaciji, razvoju karijere i povezivanju sa poslovnim svetom. Pored informativno-savetodavnih usluga, Centar će organizovati i niz radionica i predavanja, a posebna pažnja će se posvetiti obezbeđivanju stručnih praksi za studente. Slične službe postoje već decenijama na svim evropskim univerzitetima, a konačno će i studenti i diplomci Beogradskog Univerziteta dobiti službu koja će nastojati da im pomogne u što boljem pozicioniranju na tržištu rada.

Studenti i diplomci svih fakulteta Beogradskog Univerziteta mogu posetiti Centar za razvoj karijere svakim radnim danom od 11 do 13 časova i od 14 do 16 časova. Prostorije Centra za razvoj karijere se nalaze na prvom spratu Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, Bulevar kralja Aleksandra 67. Studenti mogu da posete veb sajt Centra: www.razvojkarijere.rs .