Navigacija

Obaveštenje za apsolvente 2006/7

Studenti koji su bili 4. godina 2005/06. a upisali se u apsolventski semestar 2006/07. po novom nastavnom planu i programu moći će da polažu ispite u apsolventskom roku ali samo iz 4. godine po starom planu i programu.

Studenti koji ne žele da polažu ispite po starom planu i programu u narednim ispitnim rokovima treba da popune formular za izborne predmete u studentskom odseku pre početka prijave ispita za januarski rok 2007. da bi im se svi položeni ispiti ekvivalentirali.

Studenti koji su bili 5. godina 2005/06. a upisali se u apsolventski semestar 2006/07. po novom planu i programu mogu da polažu ispite iz 4. i 5. godine u apsolventskom roku po starom planu i programu.

Studenti koji ne žele da polažu ispite po starom planu i programu u narednim ispitnim rokovima treba da popune formular za izborne predmete u studentskom odseku da bi im se svi položeni ispiti ekvivalentirali.

Studenti koji su se opredelili da završe studije po započetom planu i programu (statut 1993), ukoliko imaju nepoložene ispite iz 3. godine od januarskog roka 2007. moraju da polažu odgovarajuće ispite po novom planu i programu. Za nepoložen ispit iz impulsne i digitalne elektronike treba odmah popuniti formular u studentskom odseku za izborni predmet.