Navigacija

Baza za stipendiranje i zapošljavanje

ZAPOSLENJA I STIPENDIJE

Zbog sve veće potražnje od strane kompanija koje žele da zaposle inženjere elektroenergetike, ovim putem obaveštavam studente Energetskog odseka o tome da ću do kraja ovog semestra formirati bazu studenata iz koje ću zainteresovanim kompanijama koje me kontaktiraju preporučivati studente za zaposlenje i stipendiranje (za stipendiranje u obzir dolaze svi studenti Energetskog odseka) sa idejom da ovaj proces bude kontinualan. Obrasci za prijavljivanje biće dostupni krajem maja 2006. godine. Stipendiranje će za izabrane kandidate započeti od školske 2006/2007 godine.

U ovom trenutku (odmah) zaposlenje je moguće u tri sledeća sektora:

1.održavanje elektroenergetskih instalacija u okviru proizvodnih pogona renomirane strane kompanije-1 kandidat, po mogućnosti sa iskustvom

2.kandidati koji su završili Energetski odsek, ili će to učiniti najkasnije u septembru ove godine, a imaju sklonosti ka bavljenju dalekovodima i kontaktnim mrežama (železničkim, tramvajskim, trolejbuskim)-(5-10) kandidata

3.kandidati zainteresovani za analitičke i studijske poslove-(10-15) kandidata.

Molim one kandidate koji su trenutno zainteresovani za radna mesta pod rednim brojevima 1., 2. i 3. da se jave na e-mail:djukic@etf.bg.ac.rs i pošalju svoj CV.

Izuzetno, u ovom trenutku postoje (2-3) radna mesta na rukovodećim poslovima u kompanijama elektroenergetske delatnosti, a za koje je potrebno iskustvo od minimalno 3 godine. Takođe, kandidate koji zadovoljavaju ovaj uslov i zainteresovani su molim da se jave na navedenu e-mail adresu.

U Beogradu, 13.05.2006. godine

Asistent

Goran Đukić