Navigacija

Cisco Systems otvara konkurs za poziciju Inside sales account manager-a

ISAM (Inside sales account manager)

Convergys spaja vrhunske resurse, softver i stručnost kako bi pomogao formiranje dragocenih odnosa između svojih klijenata i korisnickih klijenata i zaposlenih. Radimo unutar kompanije Cisco Systems. Kao jedna od tehnoloških kompanija sa najbržim rastom u istoriji, Cisco Systems je postao vodeća kompanija na svetskom tržištu koja je na prvom ili drugom mestu po učešću na tržištu u praktično svakom segmentu svog delovanja. Radi proširenja svog tima tražimo kandidate za poziciju Inside Sales Account Manager, stacioniranu u Budimpešti, u Mađarskoj. Inside Sales Account Manager će raditi sa tržištem Srbije Crne gore.

Opis posla

Inside Sales Account Manager je odgovoran za rast prometa kompanije. Od njega/nje se očekuje da brine za poslovne prilike tokom kompletnog ciklusa prodaje, od stvaranja prilika do zaključenja posla, u tesnoj saradnji sa lokalnim timom i distributerima. Ovaj posao se pretezno obavlja putem telefona, u cilju negovanja odnosa i razvijanja poslovnih prilika, uz neophodne lične kontakte kada je to potrebno. Posao je idealan za kandidate koji uživaju u prodaji; koji su orijentisani prema uspehu i veruju u nagrađivanje u skladu sa rezultatima rada.

Uslovi

Izvanredna sposobnost komunikacije (verbalna & pismenim putem)

Sklonost postizanju ciljeva kroz pregovore, timski rad/saradnju, motivacija i sposobnost definisanja prioriteta.

Inovativnost i sposobnost dobrog rasuđivanja/rešavanja problema u donošenju odluka.

Jezici: obavezan srpski kao maternji, tečan engleski.

Iskustvo u radu sa programskim paketom Microsoft Office i/ili sličnim aplikacijama, itd.

Osnovno poznavanje umrežavanja je prednost, kao i iskustvo u IT sektoru, ali nije obavezno.

Univerzitetska diploma ili odgovarajući stepen obrazovanja uz odgovarajuće iskustvo su poželjni.

Dodatne informacije

Za dodatne informacije ili radi prijave za konkurs, pošaljite svoj CV na engleskom u Word formatu do 16. aprila i/ili kontaktirajte Zsolt Hargittai, Inside Sales Line Manager-a. E-mail: zhargitt@cisco.com Tel.: +36 30 202 4985.

http://www.cisco.com/yu/index.shtml