Navigacija

Zum kafica - 45 minuta o izazovima javnog nastupa na engleskom jeziku

Vreme 23. januar 2024. 12:00
Predavač Nevena Mićović

Jedan od preduslova za uspešnu karijeru danas jeste dobro poznavanje jezika, ali pre svega sposobnost da ga koristimo u situacijama koje su same po sebi stresne - razgovor za posao, prezentacija pred timom i nadređenima.

Tokom susreta adresiraćemo psihološke blokade i sve one unutrašnje faktore koje utiču na to sa koliko samopouzdanja ćemo zapravo javno izlagati na engleskom. Osim toga, osvrnućemo se i na sam jezik, kako je najbolje usavršavati ga u današnje vreme, kako ostati motivisan i disciplinovan i onda kada imamo puno obaveza.

Pridružite nam se u utorak, 23.1.2024. u 12 časova na novoj Zum kafici, kada ćemo razgovarati sa profesorkom engleskog jezika i književnosti, sertifikovanim koučem za engleski jezik Natašom Mićović o sledećim temama:

- kako se najbolje pripremiti za bilo koji vid javnog nastupa (razgovor za posao, sastanci, prezenzacije itd.) na stranom jeziku,
- kako se rešiti treme,
- kako se izboriti sa unutrašnjim glasom koji nas sabotira kada hoćemo da iskažemo svoje mišljenje na engleskom jeziku. Prijavite se i postavite pitanje u PRIJAVNOM FORMULARU.

Nevena Mićović je osnivač jezičkog koučing centra za engleski jezik, My Language Avenue. Nakon studija i projekata u inostranstvu poželela je da drugačiji pristup usavršavanju engleskog jezika donese i na naše tržište.
Nevena se u svom radu sa korporativnim timovima i liderima, pored rada na jeziku, fokusira na psihološke blokade koje sputavaju odrasle polaznike prilikom javnog nastupa i prezentovanja na engleskom jeziku.

„Zum kafica – 45 minuta sa … “ predstavlja onlajn format programa karijernog vođenja i savetovanja studenata, koji je razvio Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu, u želji da poboljša pristupačnost svojim uslugama.

Slike

  • /uploads/attachment/najava/529/ZK-1080x1080-23.1.24.-.png