Navigacija

Karijerno ćaskanje u Naučno-tehnološkom parku Beograd

Vreme 18. jul 2023. 15:00
Mesto Naučno-tehnološki park Beograd na Zvezdari

Umrežavanje sa profesionalcima iz oblasti inovacija

Univerzitet u Beogradu – Univerzitetski centar za razvoj karijere i savetovanje studenata  organizuje

Karijerno ćaskanje u Naučno-tehnološkom parku Beograd

Ako imate želju da se u opuštenoj atmosferi upoznate sa predstavnicima kompanija članica Naučno-tehnološkog parka koje razvijaju inovacije u oblasti informacionih tehnologija i drugih srodnih oblasti, prijavite se za učešće na Karijernom ćaskanju koje organizujemo u utorak, 18.jula 2023. godine sa početkom u 15 časova u Naučno-tehnološkom parku Beograd na Zvezdari.

Biće to sjajna prilika da se informišete i čujete savete od zaposlenih u različitim kompanijama, da razjasnite nedoumice, da saznate kakve su  mogućnosti i uslovi za praksu, zaposlenje ili saradnju na projektima. Upoznaćete predstavnike iz kompanija: Meter & ControlB2BKripto šumeEuroCons i MDPI

Inspirativni sagovornici pomoći će vam savetima  kako da ideje pretočite u inovacije i uputiće vas u  specifičnosti razvoja karijere u ovoj dinamičnoj oblasti. Događaj je namenjen studentima završnih godina svih nivoa studija na Univerzitetu u Beogradu koji su zainteresovani za razvoj karijere u razvojno-tehnološkim i startap kompanijama koje posluju u okviru Naučno-tehnološkog parka Beograd.

Pozivamo vas da  iskoristite ovu priliku da se upoznate, umrežite, povežete sa različitim kompanijama i saznate kako funkcioniše rad u inovativnom sektoru, dobijete savete za razvoj karijere, kao i informacije o mogućnostima za praksu, zaposlenje ili drugu vrstu angažovanja u skladu sa svojim interesovanjima.

Prijavljivanje

Prijavljivanje studenata za Karijerno ćaskanje sa članicama Naučno-tehnološkog parka Beograd obavlja se do popunjavanjem prijavnog upitnika na linku:

https://forms.office.com/e/WsZzKaaSfr

Karijerno ćaskanje sa kompanijama članicama Naučno-tehnološkog parka Beograd predstavlja aktivnost Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu i Poslovno-tehnološkog inkubatora tehničkih fakulteta koja ima za cilj bolje povezivanje studenata i poslovnog sveta, promociju inovacionih delatnosti i inovacionog preduzetništva kod naših studenata i jačanje vidljivosti i otvorenosti kompanija koje posluju u okviru Naučno-tehnološkog parka Beograd za obavljanje stručne prakse studenata i zapošljavanje mladih diplomiranih studenata i mladih istraživača.

Slike

  • /uploads/attachment/najava/510/Karijerno_c_askanje_viz_23.png