Navigacija

Psihološki ugao Pitanja i Odgovori

Vreme 17. jun 2021. 12:00

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu ovog maja organizovao je serijal besplatnih radionica pod nazivom "Psihološki ugao" tokom kojih smo se na konstruktivan i bezbedan način bavili nekim važnim psihološkim temama - odlaganjem obaveza, motivacijom, anksioznošću i samokritičnošću.

Narednog četvrtka, 17. juna, CzRK organizuje "Psihološki ugao Q&A" - želimo da vam damo priliku da dobijete odgovore na sva pitanja koja ste imali ali niste stigli da postavite. Radionice u okviru serijala je vodio Goran Palamarević, sertifikovan terapeut, i on će biti tu da odgovori na vaša pitanja u četvrtak, 17. juna u 12 časova. Ukoliko želite da saznate kako prepoznati vlastite prednosti i nedostatke, kako razrešiti dileme, biti odgovoran, efikasan, zadovoljan, smiren, proaktivan, kako smanjiti anksioznost, kako uspešno privesti studije kraju i ostvariti lične i profesionalne ciljeve… pridružite nam se i slobodno pitajte!

Svoju prijavu i pitanja možete nam poslati popunjavanjem kratkog upitnika najkasnije do 17. juna u 9 sati ujutro.  http://skr.rs/zswN

Slike

  • /uploads/attachment/najava/421/Psi-ugao-1080x1080-1.png