Navigacija

VEŠTINE BUDUĆNOSTI

Vreme 10. mart 2020. 11:00 15:00
Organizator Univerzitet u Beogradu
Mesto Zgrada Rektorata u Beogradu

Francusko-srpska privredna komora i Univerzitet u Beogradu – Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata pozivaju studente, predstavnike institucija i predstavnike privrede na skup pod nazivom VEŠTINE BUDUĆNOSTI, koji će se održati u utorak, 10.marta 2020.godine u zgradi Rektorata Univerziteta u Beogradu od 11 do 15 časova.   
Skup se organizuje radi zajedničke diskusije na temu veština budućnosti sa makroekonomskog, sociološkog i tehnološkog aspekta, sa ciljem da se mladima bliže predstavi trenutno tržište rada i očekivanja u budućnosti i da im se daju smernice kako sebe bolje da pripreme za poslovni ambijent.
Programom su predviđene dve panel diskusije, nakon kojih će za studente biti realizovane radionica i simulacije intervjua za posao. 
Na panel diskusijama biće reči o značaju startapova za privredni ekosistem, kao i o tome kako će novi trendovi poput globalne povezanosti, pametnih  mašina i novih medija uticati na radna mesta u budućnosti. 
Radionica i simulacije za intervju za posao vodiće stručnjaci iz partnerskih organizacija, a namenjene su studentima i studentkinjama koji su pri kraju studija ili su nedavno diplomirali na Univerzitetu u Beogradu i nalaze se u procesu traženja posla u Srbiji i žele da unaprede svoje veštine predstavljanja poslodavcu na razgovoru za posao. 
Mole se zainteresovani da se prijave za učešće najkasnije do 9.marta popunjavanjem prijavnog formulara na linku: http://skr.rs/AVW. Broj mesta je ograničen.