Navigacija

C++ Concurrency (sa fokusom na C++ 11)

Vreme 16. maj 2019. 16:00 - 17:00
Predavač Aleksandar Čolović
Organizator FIS
Mesto Elektrotehnički fakultet, sala 310

Apstrakt predavanja

  • Motivi za paralelizaciju u modernom software-u (na primeru FIS-a)
  • C++ Concurrency support (low-level primitive)
  • C++ Concurrency support (taskovi)
  • Pregled novih stvari u C++ 17/20 standardu

O kompaniji

FIS (Fidelity Information Services) je globalni lider u razvoju softverskih rešenja i usluga za finansijsko tržište.

Sa sedištem u Džeksonvilu, Florida, kompanija globalno broji 53000 zaposlenih i preko 20000 klijenata u 130 zemalja. Naša tehnološka rešenja omogućavaju milijarde transakcija godišnje i novčani obrt od preko 9 milijardi dolara. FIS se nalazi na listi Fortune 500 kompanija i član je Standard & Poor’s 500® Indexa.

Naši klijenti su finansijske institucije, banke, osiguravajuća društva, brokerske kuće i sl. medju kojima su: ING, Citi Bank, Bank of England, Bank of Ireland, Bank of America, Eurobank, Societe Generale itd.

Kancelarija u Beogradu je pocela sa radom 2003. godine, kao manji tim programera koji je radio na razvoju jednog proizvoda. Do decembra 2015. godine smo bili deo SunGarda, kada nas preuzima globalni lider u razvoju finansijskog softvera FIS. Danas brojimo preko 300 zaposlenih i razvijamo 11 proizvoda.  Možemo se pohvaliti značajnim brojem zaposlenih koji su u kompaniji od samog osnivanja, dok s druge strane pružamo priliku i mladima da kroz program prakse upotpune fakultetsko znanje i steknu praktično iskustvo u IT industriji.

Za više informacija o otvorenim pozicijama posetite naš sajt: FIS Careers

Slike

  • /uploads/attachment/najava/360/c___1200.png