Navigacija

mBrain Train zapošljava Junior Biomedicinskog Inženjera

mBrain train je kompanija posvećena unapređenju neuronauke, sa misijom da omogući da merenje moždanih signala jednog dana postane deo svakodnevice.

Od 2012, kompanija radi na razvoju inovativnih mobilnih EEG sistema i na usavršavanju najnaprednijih tehnologija za praćenje i istraživanje aktivnosti mozga izvan kontrolisanoh laboratorijskih uslova. 

Od 2014.godine, kada su napravili prvi komercijalno dostupan mobilni EEG uređaj, tim je posvećen inplementaciji naprednih tehnologija i daljem usavršavanju sistema korz nove generacije uređaja. 

Danas mbt ima portfolio istraživačkih sistema koji pokriva uređaje od slušalica za EEG sa jedanaest kanala, preko jednostavnih 24kanalnih sistema do PRO linije uređaja koja pokriva kompleksna istraživanja sa većim brojem kanala i subjekata.

Uređaji ove kompanije se koriste u preko 200 laboratorija u preko 50 država sveta.

Ako se baviš biomedicinskim inženjeringom i ova priča ti deluje zanimljivo, pozivamo te da više o poziciji pročitaš na linku https://mbraintrain.com/who-we-are/ i da se prijaviš slanjem biografije na careers@mbraintrain.com.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/2799/Mbraintrain.png