Navigacija

Kompanija TX Services - otvorene prakse!

TX Services je ogranak TX Group-e - najveće švajcarske medijske kuće, koja posluje skoro 130 godina. U Beogradu imamo preko 200 zaposlenih, sa planom da nastavimo da rastemo u narednom periodu. Mi razvijamo aplikacije kroz koje na dnevnom nivou prolazi oko 80% švajcarskog internet saobraćaja, a sa portfoliom dnevnih i nedeljnih novina, časopisa i digitalnih platformi nastojimo da pružimo našim korisnicima korisne informacije i olakšamo orijentaciju u današnjem svetu.

Dinamičnost, poverenje, transparentnost i višestruke mogućnosti za razvoj - ovo bi bio najkraći opis našeg radnog okruženja. Trudimo se da konstantno unapređujemo svoje procese i da kreiramo što bolju sredinu za dalji napredak, kako timski tako i individualni. Internacionalno smo okruženje, sarađujemo sa kolegama iz Ciriha i Berlina i konstantno učimo jedni od drugih. Na taj način je i nastalo ime naše kompanije - TX koje je skraćenica od Technology Exchange, interne inicijative za razmenu znanja koju su pokrenule naše kolege.

Po prvi put u Beogradu organizujemo program prakse sa željom da budućim kolegama i koleginicama ponudimo šansu sa obavljanje obavezne prakse tokom svojih studija. Kroz ovaj petonedeljni program, obezbedićemo vam mentorsku podršku i podsticajno okruženje, kao i rad na dobro osmišljenim i praktičnim zadacima.

Više detalja o samim pozicijama i načinu prijave možete videti na sledećim linkovima:

Frontend

Bekend

Planirani raspored aktivnosti:

28.09. - 21.10. Otvorene prijave
21.10. Obaveštenje o statusu prijave
24.10. - 28.10. Proces selekcije za kandidate koji su u ušli u uži izbor
01.11. Početak prakse

Slike

  • /uploads/attachment/vest/2621/tx_services_logo.png