Navigacija

Besplatna sertifikovana obuka “Applying Professional Scrum (APS) training”

U subotu i nedelju, 22. i 23. maja 2021. godine, Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu u partnerstvu sa kompanijom Zuhlke organizuje besplatnu sertifikovanu obuku pod nazivom “Applying Professional Scrum (APS) training”.

Scrum predstavlja savremeni metod agilnog upravljanja projektima i poslovanja koji profesionalnim timovima pomaže da na najbolji mogući način razviju svoj proizvod.

Tokom ove dvodnevne obuke, 25 studenata Elektrotehničkog, Ekonomskog, Mašinskog, Matematičkog i Fakulteta organizacionih nauka će naučiti:

• osnoveSCRUM-a i agilnog pristupa poslovanju,
• kako da ih uspešno primene,
• kako da prevaziđu česte izazove u ovakvom načinu rada i
• postanu sjajni SCRUM timski igrači.
• da nakon uspešnog pohađanja treninga polože test za Professional Scrum Developera i steknu veoma cenjen i tražen sertifikat sertifikujuće kuće Scrum.org.

Obuka će biti održana onlajn, na Zoom platformi, u subotu i nedelju (22-23. maja) od 9 do 17 časova.

Trening će realizovati Bogdan Doroslovac, Expert Embedded Engineer / Zuhlke /, trenutno jedini Professional Scrum Trener (PST) na teritoriji Srbije i Agile coach koji uživa u nesebičnom prenošenju znanja budućim Scrum develope-ima. Osim toga, Bogdan je i žongler amater i zaljubljenik u rubikove kocke i glavolomke.

Prijavite se za učešće popunjavanjem kratkog formulara na adresi: https://forms.gle/weJLmERzjDxnUyk59 najkasnije do 21. maja u podne.

Neophodno je da učesnici budu prisutni tokom svih sati obuke, da su motivisani da ovladaju ovim veštinama, da znaju engleski jezik.
Od tehničkih preduslova neophodno je da imaju kompjuter, video kameru I solidnu internet konekciju.

* Više informacija o obuci možete pročitati na sajtu: https://www.scrum.org/courses/applying-professional-scrum-trainin

Slike

  • /uploads/attachment/vest/2377/Scrum-maj-21-1080x1100-1.png