Navigacija

Prijem novih članova tima

ZATO STRELA

Drumska Strela je prvi srpski Formula Student tim.
Formula Student je najprestižnije svetsko inženjersko takmičenje studenata. U njemu učestvuje preko 600 univerzitetskih timova iz celog sveta. Studenti svake godine kroz projektovanje, izradu i testiranje trkačkog vozila stiču potrebno znanje i iskustvo za buduću profesionalnu karijeru.
Drumska Strela je tim koji već deset godina okuplja genijalne mlade ljude u okviru jednog od najvećih studentskih projekata Beogradskog univerziteta.

Strela ti daje mogućnost da napreduješ, naučiš mnogo novih stvari, usavršiš znanja sa fakulteta i stekneš nesvakidašnje iskustvo.

Strela ti pruža priliku da putuješ, takmičiš se na stazama Formule 1 i razmenjuješ znanja sa studentima širom sveta.

Strela te usmerava tako da kroz rad na projektu dođeš u priliku da započneš karijeru u nekoj od najvećih domaćih i stranih kompanija.

 

KONKURS

 

Drumska Strela je u potrazi za novim članovima tima!
Nije bitno sa kog fakulteta dolaziš, ako imaš kreativne ideje i voliš da ih sprovodiš u delo, mi smo zadovoljni. Dovoljan je entuzijazam i spermnost za timski rad u okruženju ljudi iz različitih oblasti. Svi zajedno ćemo ove sezone napraviti dva trkačka vozila.

Ove sezone radimo na dva projekta :

- Formula sa motorom sa unutrašnjim sagorevanjem  (C Projekat)

- Formula sa  Elektro-pogonom  (E projekat).

 

 Konkurs je otvoren od  14. do 21. oktobra.

 


Iza tima stoji 8 formula , 20 takmičenja, preko 200 studenata koji su učestvovali u realizaciji projekata u predhodnim sezonama. To su studenti Mašiniskog,  Elektrotehničkog, Tehnološko-metalurškog, Ekonosmkog, Arhitektonskog,  Matematematičkog, Šumarskog, Pravnog, Vojne akademije  i FON-a.


Prijavi se 
https://fsra.stt.org.rs/konkurs/

Slike

  • /uploads/attachment/vest/2297/ZASTO_STRELA_PROMOCIJE_16x9-01.jpg