Navigacija

MikroElektronika, otvorena pozicija za Junior Embedded Software Developer

MikroElektronika proizvodi softver i hardver za hobiste, inženjere, studente i profesore koji se bave razvojem uređaja zasnovanih na mikrokontrolerima. Naš cilj je da pojednostavimo elektroniku i omogućimo našim korisnicima da ostvare svoje ciljeve uz minimum utrošenog vremena i energije.

Softversko odeljenje MikroElektronike trenutno razvija i održava 21 kompajler (za 7 mikrokontrolerskih arhitektura i u tri jezika: C, BASIC i PASCAL). MikroElektronika takođe prednjači u razvoju pristupačnih softverskih alata za dizajn interfejsa na TFT i GLCD displejima.

Rad u MikroElektronici omogućava upoznavanje sa nojnovijim tehnologijama u svetu embedded uređaja. Saradnja sa inženjerima iz velikih svetskih kompanija, poput Microchipa, NXP-a, Infineon-a, donosi nova iskustva neprocenjive vrednosti.

Od budućih zaposlenih se očekuju hrabrost, srčanost, upornost i izdržljivost.

Budućim zaposlenim se pruža prilika da pomere granice svojih mogućnsti, da steknu nova znanja i svoje ideje pretvore u stvarnost. Od zaposlenih se očekuje da rade najbolje što mogu, da daju svoj maksimum.

Broj otvorenih pozicija: 3

Prijave putem: www.mikroe.com/posao