Navigacija

Nordeus raspisuje konkurs za praksu

Nordeus, jedna od najuspešnijih mladih evropskih kompanija za razvoj igara i zvanično najbolji poslodavac u Srbiji i regionu raspisuje konkurs za praksu.

O praksi:

Ako želiš da razvijaš igre, koristiš neke od najnovijih tehnologija i da se u isto vreme zabavljaš - na pravom si mestu!

Rok za prijave je 01.10., a praksa će početi 15.10.2012. i trajaće 2 i po meseca.

Imaćeš priliku da uz podršku naših inženjera radiš na razvoju igara i relevantnih tehnologija. Raspolažeš rezultatima svog rada i ako se za to ukaže mogućnost, slobodan si da te rezultate iskoristiš na fakultetu (na primer, u okviru nekog projekta ili diplomskog rada).

Pored mesečne novčane nadoknade nismo zaboravili ni na sve one male stvari koje Nordeus čine drugačijim, a koje ćeš i ti kao deo našeg tima dobiti: fleksibilno radno vreme (tako da možeš da uklopiš praksu sa obavezama na fakultetu), kreativan radni prostor, besplatni obroci, slatkiši, sokovi.

Kriterijumi za prijavu:

  • Studenti koji sada upisuju 3. godinu studija Elektrotehničkog fakulteta (Softversko inženjerstvo i Računarska tehnika i informatika) i Matematički fakultet (Računarstvo i informatika i Informatika).
  • Solidno poznavanje objektno orijentisanog programiranja.
  • Poznavanje engleskog jezika.
  • Želja za radom u timu.

Detaljnije u prilogu