Навигација

Mобилности студената за одлазак на стучне праксе - јануар 2023

Универзитет у Београду отвара позив за пријављивање за реализацију индивидуалне мобилности у оквиру Кључне акције 103 Еразмус+ програма мобилности студената за одлазак на стучне праксе – student mobility for traineeships.

Позив је отворен 16. јануара 2023. године у 00:00 часова. Пријаве се као и до сада врше искључиво преко онлајн платформе Универзитета у Београду MobiON (https://mobion.bg.ac.rs/). Студенти УБ заинтересовани за праксе, програм неће бити у могућности да реализују у Великој Британији у оквиру овог позива.

Рок за подношење пријава истиче 20. фебруара 2023. године у 23:59 часова.

У оквиру Кључне акције 103 (мобилност у земљама ЕУ и Исланду, Лихтенштајну, Норвешкој, Северној Македонији и Турској) студенти УБ могу да конкуришу за реализацију мобилности у оквиру програма стручне праксе на партнерским институцијама у иностранству или другим организацијама, како је прецизирано у отвореном позиву на платформи MobiON.

Напомињемо да оквиру овог позива мобилност студената може бити реализована закључно са 31. октобром 2023. године.

Додатне информације о студентским праксама, условима и релевантној конкурсној документацији, као и пријавни формулар, доступни су на следећем линку: https://mobion.bg.ac.rs/erasmus+/how-to-apply/ka103/required-documents-ka103-outgoing-students-for-traineeships.