Навигација

Презентација фирме и такмичења SMARTUP

Време19. април 2021. 12:15
ПредавачКсенија Карић, Павле Цицмил, Марина Обреновић
ОрганизаторSchneider Electric
МестоЕлектротехнички факултет: Амфитеатар 65

Апстракт предавања:

Због епидемилошке ситуације, имамо ограничен број посетилаца, сви заинтересовани се могу пријавити преко форме, која се налази на линку: https://forms.gle/NWNR2DvYJZ2uqnvN9  Позивамо све заинтересоване студенте са модула енергетике да се пријаве, и тако стекну увид у компанију, као и у такмичење које је планирано за средину маја.

О компанији:

Mi u kompaniji Schneider verujemo da je pristup energiji i digitalnom svetu osnovno ljudsko pravo. Podstičemo sve da maksimalno iskoriste svoju energiju i resurse, u skladu sa našim sloganom Life Is On svuda, za svakoga, u svakom trenutku.

Obezbeđujemo digitalna rešenja u oblasti energetike i automatizacije u cilju efikasnosti i održivosti. Kombinujemo vodeće svetske tehnologije, automatizaciju u realnom vremenu, softvere i usluge u domenu energetike u integrisanim rešenjima za domaćinstva, zgrade, data centre, infrastrukturu i industriju.

U Srbiji se nalazi Schneider Electric Razvojni centar za istraživanje, razvoj i inženjering softvera u oblasti upravljanja elektroenergetskim sistemima, jedinstven u svetu. Razvojni centar, koji je od 2019. godine deo Schneider Electric kompanije, okuplja preko 1000 stručnjaka iz oblasti energetike i računarstva i ima višegodišnju saradnju sa univerzitetima, elektrodistributivnim kompanijama, proizvođačima električne energije  i IT integratorima širom sveta.