Навигација

Bosch Future Mobility Challenge 2023 – Позив за учешће

„Bosch Future Mobility Challenge“ је међународно такмичење студената технике у осмишљавању и развоју модела аутономног возила, које је оспособљено да се креће по унапред познатој путањи, под одређеним условима, у одређеном окружењу симулације минијатурног паметног града.   Организатор такмичења је компанија „Robert Bosch GmbH“  у Клужу.

Позивају се заинтересовани студенти различитих образовних профила (машински, електро, ИТ инжењерство), да оформе интердисциплинарне тимове и пријаве се за такмичење до 31. октобра, 2022. године.

Да би успешно решили задатак, сви тимови од организатора добијају модел возила у размери 1:10, опремљеног електромотором за погон на сва четири точка и осталом опремом потребном за рад.

Студенти раде на својим пројектима у сарадњи са Bosch стручњацима и академским професорима неколико месеци како би развили алгоритме са најбољим учинком. За финале се бирају најбољи тимови, а најбољи ćе бити награђени сјајним наградама.

Детаљније информације о такмичењу можете да пронађете ОВДЕ, а у наставку можете да погледате како је изгледало прошлогодишње такмичење.

https://youtu.be/VbiDe0ULSLk

Слике

  • /uploads/attachment/vest/2647/Bosch_COLOR_RGB.png