Навигација

Стипендије и Виртуелни дан отворених врата компаније Schneider Electric DMS

Schneider Electric Global развија савремене технологије и решења за управљање енергијом и процесима на безбедан, поуздан, ефикасан и одржив начин. Предводи дигиталну трансформацију управљања енергијом и аутоматизацију у домовима, објектима, дата центрима, инфраструктурном и индустријском сектору. Више од 180 година историје и иновација, кроз преданост, стручност и комбиновану снагу преузетих компанија, наставља да остварује иновације на свим нивоима, у циљу обезбеђења примене принципа „Life Is On”. Компанија послује у преко 100 земаља широм света са преко 135.000 запослених.

Schneider Electric развојни центар у Новом Саду и са канцеларијом у Београду се бави истраживањем, развојем и софтверским инжињерингом у области електроенергетике, а посебно унапређењем модерних инфраструктурних система. Окупљамо преко 1000 стручњака из свих области, а посебно из области енергетике и рачунарства са вишегодишњом сарадњом са универзитетима, електродистрибутивним компанијама, произвођачима и ИТ интеграторима широм света. Наш главни производ ADMS softver - Advance Distribution Management System, обухвата разне аналитичке функције за прорачун и оптимизацију рада електродистрибутивних компанија. Такође обезбеђује алате потребне за ефикасно прац́ење, управљање, дизајн и оптимизацију дистрибутивних система.

Компанија Schneider Electric већ дуги низ година подржава програм стручних пракси и стипендија за студенте техничких факултета.

Како је програм осмишљен?
Овај програм је осмишљен тако да пружи подршку најбољим студентима у факултетским изазовима и додатно их мотивише да буду проактивни и успешни током студирања. Као компанија која годинама препознаје и награђује знање, рад и образовање, са великим ентузијазмом и вером у најбоље будуће ИТ стручњаке, исте желимо да, пажљиво бираним програмом, подстакнемо и инспиришемо у постизању личних и професионалних циљева.
У току једне године, постоје два циклуса у трајању од по шест месеци. Оба ће бити промовисана на друштвеним мрежама. Студенти који се пријављују први пут (пријаве су два пута годишње) имаће прилику да аплицирају и прикључе се новом програму стипендирања у нашој компанији. Након сваког циклуса, уколико стипендисти задрже исте критеријуме и својом мотивацијом и залагањем оставе позитиван утисак на менторе,  аутоматски ће се придружити следећем циклусу.
                       
Шта нудимо?
-Размену знања и искустава директно са менторима
-Прилику да своје формално образовање примениш на практичним примерима
-Стипендију
-Након завршетка школовања могућност да своју каријеру започнеш у компанији Schneider Electric

Услови за пријаву:
• Да си уписао другу, трећу или четврту годину академских или мастер студија техничких одељења на следећим факултетима:

1. Факултет техничких наука, Универзитет у Новом Саду
2. Природно-математички факултет, Универзитет у Новом Саду
3. Електротехнички факултет, Универзитет у Београду
4. Математички факултет, Универзитет у Београду

• Просек: минимум 8.50 (са основних или мастер студија)
 

Online Open Day организујемо 01.02.2021, са почетком у 12х, пријаву можете извршити путем сајта https://www.schneider-electric-dms.com/open-day/

Рок за пријаву за Open Day je 29.01.2021.

 

Пријаву за програм стипендирања можете извршити путем сајта у делу Scholarship, где можете пронаћи више информација о самом програму https://www.schneider-electric-dms.com/career/

Рок за пријаву је 12.02.2020.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/2348/SE_Logo_CMYK-1.jpg
  • /uploads/attachment/vest/2348/Studenti-sto1200x630-1.jpg