Навигација

Кадар да будем кадар - 14 едукативних радионица за студенте

Обавештавамо Вас да Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду у периоду од 15. до 26. јуна 2015. године организује 14 едукативних радионица за студенте у оквиру програма „Кадар да будем кадар“. 

Радионице се односе на вештине које се траже на тржишту рада, а које студенти немају прилике да усвоје у довољној мери током формалног школовања. Држаће их сарадници Центра за развој каријере који су стручњаци из области људских ресурса у водећим компанијама у Србији – Nestle, Ericsson, Ernst & Young, Svetska banka, Stanton Chase, Hyatt, HRD Pro Consulting, Japan Tobacco International, East Point Holdings, Societe Generale, Sinergy Talents, Advance Response International. Циљ програма је унапређење вештина младих дипломираних студената и студената који желе да побољшају своје шансе на тржишту рада. Радионице су намењене студентима и дипломираним студентима Универзитета у Београду. То су радионице које су релевантне за све области студија обзиром да су програми Центра усмерени на развој вештина запошљивости студената. Биће изабрано по 25 најмотивисанијих студената за сваки циклус, дакле укупно ће 50 полазника похађати програм. Полазници ће имати прилику да бирају између два циклуса тренинга од по 7 радионица, у зависности од тога које теме их више интересују.

Први циклус тренинга обухвата следеће теме: „Повратна информација – фидбек“, „Комуникационе вештине“, „Управљање временом“, „Међукултуралне комуникације и предузетништво“, „Доношење одлука“, „Продајне вештине“ и „Самоувереност“.

У другом циклусу тренинга биће обрађене следеће теме: „Истраживање властитих потенцијала“, „Лидерство“, „Предузетничке вештине“, „Управљање стресом“, „Презентационе вештине“, „Центри процене и запошљавање“ и „Корпоративна култура и вредности“.

Последњег дана програма, 26. јуна 2015. биће организовано свечано окупљање и дружење свих учесника – студената, предавача и организатора под називом „Каријерно ћаскање“, када ће полазницима који су успешно одслушали семинар бити уручени сертификати.

Пријављивање се обавља преко пријавног формулара за овај програм на сајту www.razvojkarijere.bg.ac.rs.

Рок за пријаве: 4.јуни 2015.  

KDBK plakat