Навигација

Стручна пракса за студенте завршне године у "Grid Smart Steps d.o.o."

„Grid Smart Steps d.o.o.” пружа прилику за обављање плаћене стручне праксе студентима завршне године смерова енергетика и телекомуникације.

Трајање стручне праксе је од 3 до 6 месеци, након чега практикантима може бити понуђено заснивање сталног радног односа.

Заинтересовани кандидати треба да пошаљу свој CV, кратко пропратно писмо и уверење о положеним испитима (просеку оцена) са назнаком „Стручна пракса“ на е-mail адресу rastko.biorac@gridsoftware.com. Пријављивање траје до 24. априла 2015.

Након првобитног процеса селекције, кандидати који испуњавају доле наведене услове биће у најкраћем року контактирани.
Кандидат треба да испуњава следеће услове:

  • Студент завршне године основних студија (смерови Енергетика и Телекомуникације)
  • Одлично познавање енглеског језика
  • Просечна оцена већа од 8.00

Практикантима нудимо:

  • Добре услове за рад и учење
  • Клизно радно време и могућност прилагођавања обавезама студената
  • Унапређење радног искуства и професионалних вештина кроз рад са искусним инжењерима и на међународним пројектима
  • Активно учешће у свим деловима процеса рада
  • Могућност запошљавања, додатна усавршавања и развој каријере

„Grid Smart Steps d.o.o.” је сестра фирма компаније „Grid Software Inc”, Calgary, Canada. Grid Software чини тим искусних експерта из области енергетике и телекомуникација, као и софтверских инжењера, који су посвећени обезбеђивању највиших стандарда квалитета при консултовању и развоју решења за Smart Grid системе. Фокус компаније је у области преносних и дистрибутивних електроенергетских система. Наши инжењери су експерти за рад са производима разних произвођача, попут General Electric, Siemens, ABB, SEL и других. Услуге за које смо специјализовани су: Дизајнирање система аутоматике у трансформаторским станицама, Конфигурација заштитних и управљачких микропроцесорских уређаја (IED-ова), HMI/MMI решења, Дизајн и пројектовање телекомуникационих мрежа у трансформаторским станицама, Пријемна фабричка испитивања (FAT), Пуштање у рад система аутоматике у трансформаторским станицама.

За више информација посетите наш сајт www.gridsoftware.com .