Навигација

HDL Design House: Инжењер за верификацију интегрисаних кола (Verification engineer)

Предузеће HDL Design House из Београда основано је 2002.године и бави се истраживањем, развојем и пројектовањем у области микроелектронике и информационих технологија. У области пројектовања и верификације ASIC кола, HDL DH учествује у развоју неколико генерација врхунских производа који се користе у области мобилне телефоније, микроконтролера за аутомобилску индустрију, рачунара, бежичних система, меморија и мрежне опреме. HDL Design House развија сопствене производе из области IP core (digital/analog) и verification IP. Предузеће сарађује са светски познатим компанијама из ове области као што су:  Intel, Infineon, Spansion (највећи светски произвођач NAND флеш меморија), Ericsson, Texas Instruments, Broadcom, CEVA, Cadence, Transwitch, AMD, Fujitsu.

HDL Design House послује у складу са међународно признатим стандардима квалитета ISO 9001  и ISO 27001 за управљање безбедношћу информација. Предузеће тренутно има преко 60 запослених инжењера у сталном радном односу. Предузеће HDL Design House  је 2006.године добило награду за извозника године у области високих технологија.

Због развоја пословања и потребе посла предузеће HDL Design House расписује конкурс за следеће радно место:

Млађи инжењер за верификацију интегрисаних кола (Junior verification engineer)-  JSV-E19

Место запослења: Београд и Ћуприја (Србија)

Врста запослења: Стално запослење

Идеални кандидат би требало да поседује следеће вештине и знања:

  • Завршен Електротехнички или Електронски факултет, смер електроника, рачунарска техника и информатика, аутоматика или телекомуникације, или сродни смерови
  • Мотивисан и динамичан инжењер који брзо усваја нове технологије
  • Искусан корисник Linux/Unix оперативног система
  • Обавезно је активно знање енглеског језика

Опис посла:

Кандидати ће проћи сву потребну обуку за пројектовање и верификацију ASIC/FPGA/SoC. Након обуке обавиће се тестирање које ће бити услов за придруживање већим тимовима који раде на свим фазама пројектовања и верификације комплексних SoC пројеката.

Инжењери без претходног искуства су такође пожељни, којима ће ово бити идеална прилика за усавршавање и напредовање у каријери.

Молимо да радне биографије пошаљете на  jobs@hdl-dh.com или попуните формулар: http://www.hdl-dh.com/job-application.php