Навигација

Пракса у Институту за рачунарску технику и рачунарске комуникације (РТ-РК) у Београду на програмирањ

Потребни студенти са Одсека за рачунарску технику и информатику или Одсека за софтверско инжењерство који су заинтересовани за праксу која би се искористила као мастер или дипломски рад. Студенти би радили на развоју апликација за системе са уграђеним елементима. Израда би се обављала у сарадњи са Факултетом техничких наука из Новог Сада и истраживачким Институтом за рачунарску технику и рачунарске комуникације (РТ-РК), у трајању од три до шест месеци, 20 сати недељно у просторијама РТ-РК у Београду.

Студенти би добијали месечну стипендију са могућношћу запослења по завршетку праксе/мастер рада. Шесторо студената који су радили мастер рад у предходних годину дана сада су инжењери у Институту РТ-РК, на обострано задовољство.

РТ-РК Институт нуди константно академско и професионално усавршавање, олакшано учешће на националним и међународним научним конференцијама, флексибилно радно време, тимски рад у новом, модерном амбијенту са савременом опремом и алатима, могућност боравка и рада у иностранству на заједничким пројектима са водећим светским компанијама уз атрактивну зараду и бонусе, а резултати рада су интегрисани у производе и решења реномираних светских произвођача у домену потрошачке електронике.

Услови за пријаву:

  • Искуство у раду са програмским језицима C и C++
  • Познавање развоја софтвера за Linux OS
  • Разумевање основних принципа рада оперативних система, развоја мултитрединг апликација, система са радом у реалном времену
  • Оријентисаност ка тимском раду
  • Активна употреба енглеског језика у усменој и писменој комуникацији
  • Жеља за професионалним усавршавањем

За више информација заинтересовани треба да се јаве асистенту Марији Пунт (maki@etf..bg.ac.rs) до 29.09.2013.