Навигација

Зум кафица - 45 минута о " Growth Mindset "- у

Током последњег сусрета у овом семестру разговарамо о важном концепту развојног става " Growth Mindset ". Придружи нам се 2. јула у 12 часова и сазнаћеш како да унапредиш свој приступ учењу, изазовима и личном расту.

Добићеш јасно објашњење шта је фиксни а шта развојни став, на који начин да прихватиш неуспех и сагледаш изазов као могућност.

Пријави се путем линка  https://forms.office.com/e/v5w74wJy8Q и постави питање нашем госту.

Зум кафица - 45 минута са..." представља формат онлајн каријерног вођења и саветовања Центра за развој каријере И саветовање студената Универзитета у Београду. Дружење студената И стручњака из пословне и академске заједнице Центра организује путем Зум платформе, у форми састанка, како би студенти Универзитета у Београду  били  мотивисани да узму активно учешћа у дискусији. Овом Зум кафицом модерираће Јелена Курјак, координаторка каријерног информисања и саветовања Центра за развој каријере. Јелена има више од 15 година искуства у каријерном вођењу и саветовању студената, реализовању радионица на тему писања ЦВ-ја, мотивационог писма, израде каријерног плана и симулације интервјуа за посао или праксу.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/3003/ZK-2.7..24.-1080x1080.png