Навигација

Зум кафица – 45 минута о тајнама успешних тимова среда, 27.3.2024. у 12 часова

Особа предлаже иновације, али тим прави разлику!

Последњих година највеће промене у пословном свету али и шире, резутат су тимског рада, агилног приступа и правовременог ослушкивања тржишта. Дакле, уколико желите да постигнете велике успехе у бизнису, неопходно је да будете део изванредног тима!

Ипак, тимски рад укључује сложени скуп вештина и процеса, тако да су изазови рада у тиму бројни.

Већина студената има прилику да искуси рад у тиму током студирања – кроз заједничке радове на вежбама, писање групних радова, пројекте у студентским организацијама, студентске послове, спортске активности...

Ако вам се у тиму дешавало да имате проблем у комуникацији, не знате како да решите неспоразуме или конфликте, нисте задовољни расподелом послова и задатака међу члановима, нису сви чланови мотивисани за заједничку идеју и слично;

...или једноставно желите да водите успешан тим / будете његов важан део, испијте са нама још једну „зум кафицу“ о тајнама успешних тимова! Сазнајте како да пронађете адекватан тим за себе, како да допринесете да такав тим буде још бољи и како да решавате проблеме у тимском раду, када до њих дође.

О овој теми разговарамо 27. марта, 2024. у 12 часова на Зум платформи са Маријом Петровић, директорком људских ресурса у компанији Делез Србија (Delhaize Srbija), која поседује велико искуство али и страст у вези са развојем људи. Са својим тимом ради на великим и лепим иницијативама за подршку бизнису и свим запосленима у компанији. Психолошкиња је по струци, воли да ради са људима и да им помогне на путу да буду најбоља верзија себе у пословном окружењу.

Поставите нам питање у вези са темом и пријавите се за учешће путем кратког пријавног формулара, како бисмо вам уочи догађаја послали линк за онлајн дружење. Формулар се налази на линку: https://forms.office.com/e/evg3c1bYBP

Дружење је намењено студентима свих факултета у саставу Универзитета у Београду на свим нивоима студија и онима који су недавно завршили студије. 

“Зум кафица – 45 минута са … ” представља онлајн формат програма каријерног вођења и саветовања младих, који смо развили у Центру за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду, у жељи да останемо доступни (и на даљину) својим старим и новим корисницима.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/2952/ZK27032024.jpg