Навигација

Пријава предмета за пролећни семестар у школској 2023/24. години

Студенти су у обавези да пријаве предмете на почетку семестра преко својих студентских сервиса.

Студенти могу да пријаве предмете само ако су им унете све оцене из јануарског и фебруарског испитног рока.

Бирање предмета за пролећни семестар почиње у понедељак, 26.02.2024. године,  а затвара се у недељу, 03.03.2024. године у поноћ.

Уколико студенти предају молбу за пријаву преко 66 ЕСПБ, потребно је да у Студентском одсеку поднесу потписану молбу (тачка 4 – остало, са образложењем на полеђини), а остале молбе се могу поднети и преко е-студента.

Студенти морају потврдити праћење обавезних предмета које нису положили, а пратили су их претходне школске године.

У понедељак, 04.03.2024. године, студенти морају проверити пријављене предмете и до поноћи имају могућност да преко студентских сервиса одјаве и промене предмете који се неће држати, јер нису испунили услов о потребном броју пријављених студената за регуларно извођење наставе.

Истог дана, 04.03.2024. године, од 11 до 13 часова у Студентском одсеку, студенти имају могућност да пријаве предмете који нису имали испуњен услов потребног броја пријављених студената ако договором обезбеде потребан број за држање наставе. Потребно је да се сви студенти који учествују у договору истовремено појаве и писмено потврде пријаву предмета.

05.03. и 06.03.2024. године, од 11 до 13 часова студентима ће бити омогућено да поправе (промене) евентуално погрешно изабране предмете за пролећни семестар, или да пријаве предмете за којe нису имали могућност избора преко студентских сервиса,  у складу  са студијским програмом.

Након потврђивања пријављених предмета формираће се листа предмета за које ће се изводити настава у пролећном семестру школске 2023/24. године.