Навигација

POWER IT КОНФЕРЕНЦИЈА 2022

Online ИТ конференција  PowerIT  одржава се ове године 20 и 21. септембра! Конференцију организује Schneider Electric Hub  и намењена је свим представницима ИТ заједнице. Ове године, поред сјајних in-house предавача очекује вас и keynote предавање легендарног Dylan Beattie  са темом „Sockets, Sparks, and Magic Smoke: Trapping Lightning In Rocks Until They Start To Think“. Предавања ће се бавити атрактивним темама као што су, између осталог, енергетика, информационе технологије, тестирање и продаја софтверских решења. Schneider Electric Hub са великим бројем тимова и преко 1000 запослених, расте и развија се у модерном новосадском ИТ окружењу и поносан је члан богате ИТ заједнице. Конференција као што је PowerIT изузетна је прилика да своје знање, искуство и веома уску експертизу приближе ИТ заједници. Ако сте од оних који воле да чују нешто ново, али и нешто познато представљено кроз другачији приступ – PowerIT је место где желите да будете 20. и 21. септембра!

Учешће на конференцији је бесплатно, уз претходну регистрацију. Све информације о агенди и предавањима нађите на линку: https://events.hubilo.com/PowerIT2022/register

Пријавите се!

Schneider Electric Hub – ко смо ми?

Наш развојни центар – Schneider Electric Hub – бави се истраживањем, развојем и софтверским инжењерингом у области електроенергетике и унапређењем модерних инфраструктурних система. Окупљамо велики број стручњака из свих области, а пре свега из области енергетике и рачунарства. Развијамо ADMS софтвер – Advance Distribution Management System, најнапреднији софтвер који обухвата велики број различитих аналитичких функција за ефикасно праћење, управљање, дизајн и оптимизацију рада електродистрибутивних мрежа. У нашем Hub -у развијамо и AGMS (Advance Distribution Gas System), а од ове године и smart metering и сродна grid edge решења, Grid Asset Management као и Microgrid решења.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/2600/PowerIT_-_static.png