Навигација

Избори за студентске представнике Електротехничког факултета

На основу својих овлашћења и препорука добијених из ректората Универзитета у Београдау. Студентски парламент Електротехничког факултета донео је одлуку о расписивању Избора за Студентски парламент и студента продекана Електротехничког факултета у Београду..
Избори ће бити одржани 21. јуна 2021. године од 8 до 20 часова. О условима конкурса и детаљима конкурса погледајте одлуку.
Кандидатуре се предају Конкурсној комисији најпре путем мејла (studentprodekan@etf.rs) a потом и у физичкој форми најкасније до понедељка 14. јуна 2021. у 13 часова. Обрасци за сакупљање потписа садрже: име и презиме, број индекса и својеручни потпис студента. Конкурсну комисију чине: Тања Палић, Дени Марчек и Никола Субашић.
Конкурсна комисија ће објавити прелиминарни списак кандидата најкасније до понедељка 14. јуна 2021. године у 20 часова. Конкурсној комисији могуће је уложити жалбу на прелиминарни списак најкасније до уторка 15. јуна у 16 часова. Конкурсна комисија ће на жалбе одговорити и објавити коначан списак кандидата најкасније до уторка 15. априла у 20 часова.
У Београду, 06. јуна 2021.