Навигација

Пријава предмета у школској 2020/2021. години

Студенти су у обавези да пријаве предмете на почетку семестра преко својих студентских сервиса.

Пријава предмета је могућа после обављеног уписа школске  2020/21.  године.

Студенти могу да пријаве предмете само ако су им унете све оцене.

Бирање предмета за јесењи семестар почиње у уторак, 06. октобра,  а затвара се у недељу, 18. октобра 2020. године у поноћ.

Студенти морају потврдити праћење обавезних предмета које нису положили, а пратили су их претходне године.

19.10.2020. године, студенти морају проверити пријављене предмете и до поноћи, преко студентских сервиса, имају могућност да одјаве предмете који нису испунили услов о потребном броју пријављених студената за регуларно извођење наставе и изаберу предмете који се сигурно изводе ове школске године, односно  који испуњавају услов потребног броја студената за држање наставе.

19.10.2020. године, од 11 до 13 часова, у Студентском одсеку, студенти имају могућност да пријаве предмете који нису имали испуњен услов потребног броја пријављених студената, ако договором обезбеде потребан број за држање наставе. Потребно је да се сви студенти који учествују у договору истовремено појаве и писмено потврде пријаву предмета у Студентском одсеку.

20.10. и 21.10.2020. године, од 11 до 13 часова, у Студентском одсеку, студентима ће бити омогућено да промене евентуално погрешно изабране предмете за јесењи семестар, или да пријаве предмете за којe нису имали могућност избора преко студентских сервиса,  у складу  са студијским програмом. Потребно је поднети молбу - формулар  са образложењем на полеђини молбе.

Након потврђивања пријављених предмета,  формираће се листа предмета за  које ће се изводити настава у јесењем семестру школске 2020/21. године.