Навигација

Факултетске мејл адресе

Поштоване колегинице и колеге, подсећамо вас да комуникација електронском поштом студента са наставницима и сарадницима, администрацијом и руководством факултета могућа само са званичних факултетских мејл налога. Наставници и запослени у администрацији нису у обавези да одговоре на мејлове студента који нису стигли са званичних факултетских студентских мејл налога.

Уобичајено је да наставници и сарадници за своје предмете формирају актуелне мејлинг листе студента који прате њихове предмете. Након пријаве предмета, ваша факултетска мејл адреса ће бити аутоматски додата на одговарајућу мејлинг листу, преко које ћете добијати и битна обавештења повезана са извођењем наставе из појединих предмета.

Због свега наведеног молимо Вас да проверите да ли је ваша факултетска мејл адреса функционална. У случају да вам не стижу мејлови са обавештењима, прво проверите да ли је препуњен претинац са долазном поштом (inbox). Уколико не умете сами да решите проблем са мејлинг адресом или сте заборавили лозинку, молимо вас да се јавите у Рачунски центар факултета.

Такође, молимо вас да ваше колегинице и колеге који не читају мејлове добијене на њихове званичне факултетске мејл налоге обавестите да ти налози постоје и да их научите како се користе. Без обзира да ли их они користе или не, сматра се да су сви студенти обавештени о појединим догађајима путем обавештења послатих на њихове Факултетске мејл налоге.