Навигација

ParkUP летњи студентски камп

Пословно технолошки инкубатор техничких факултета Београд (BITF) у сарадњи са Научно-технолошким парком Београд овог лета организује студентски стартап камп, Мини ParkUP! током којег ће студенти кроз низ интерактивних предавања и радионица имати прилику да науче и упознају се са основама развоја једног стартапа.
 
Убрзани програм овог лета, услед ситуације са пандемијом вируса Korona, биће организован као једнодневни Bootcamp, али ће обухватити све теме кључне за развој одрживог бизниса заснованог на технолошким иновацијама!
 
ParkUP! је јединствени програм учења, рада и дружења са циљем да студенти закораче у стартап свет, стекну знања и вештине како да креирају идеје/уоче проблеме, формирају тим, истраже тржиште и сл. До сада је кроз 4 студентска кампа у НТП Београд прошло више од 250 студената.
 
Предавања и интерактивне радионице засноване су на Леан стартап методологији– са акцентом на дефинисању проблема и решења, профила и сегмента купаца, конкуренцији, тржишту и бизнис моделу.
 
Камп је намењен студентима свих факултета, отвореним за нова сазнања. За учешће на програму није неопходно да студенти имају тим или стартап идеју – до њих ћемо доћи заједно на кампу!
 
Мини ParkUP! ће бити одржан 16.јула 2020 у НТП Београд.
 
Придружи нам се у јединственој стартап авантури – пријаве су отворене до 6. јула на https://forms.gle/VUWoBuYCHEZzt8eN8 .
 
Учешће на кампу је бесплатно, а сертификате о завршеном програму ће бити додељени свим полазницима који буду активно учествовали на програму.
 
Више о ParkUP! програму на https://ntpark.rs/parkup/.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/2252/instaminiparkup.jpg