Навигација

Кадар да будем кадар

Универзитет у Београду – Центар за развој каријере
отвара позив за нову генерацију полазника програма КАДАР ДА БУДЕМ КАДАР

Београд, 24.4.2017. - Универзитет у Београду – Центар за развој каријере са задовољством позива студенте завршних година и дипломиране студенте да се пријаве за учешће у програму КАДАР ДА БУДЕМ КАДАР, који ће се реализовати од 15. до 24. маја 2017. године.

Циљ програма “Кадар да будем кадар” је унапређење вештина младих дипломаца и судената који желе да побољшају своје шансе на тржишту рада, помоћ у ефикаснијем прилагођавању променама које се дешавају у свету модерног пословања као и развијање проактивног става према личној и професионалној будућности.

Уколико студирате или сте недавно дипломирали на Универзитету у Београду, имате висок просек на основним студијама, нисте до сад били у прилици а јако бисте желели да унапредите вештине неопходне за наредне каријерне кораке и успешну транзицију у свет рада, ово је програм за вас!

Од 2010.године, од када се програм реализује у програму је учествовало преко 300 полазника и 60 предавача и тренера. Овогодишњи, 11. циклус тренинга обухватиће тренинге на следеће теме: Комуникационе вештине и конфликти, Тимски рад, Презентационе вештине, Лична ефикасност и постављање циљева и “Покрени се“. Сви тренинзи ће се реализовати у Ректорату Универзитета у Београду.

Студенте ће током недељу дана вештинама учити стручњаци и топ менаџмент компанија Delhaize Србија, Advance Response International, NIS a.d. Нови Сад, Japan Tobacco International и као и независни тренери из области развоја кадрова. Реализацију овог циклуса програма подржала је компанија Nestle Adriatic S d.o.o.

Позивају се студенти да искористе прилику за учење, усавршавање, умрежавање и још много тога!

Распоред тренинга и електронски формулар налазе се на следећем линку: www.razvojkarijere.bg.ac.rs.

Позив за пријављивање отворен је од 24. априла до 9.маја 2017. године. Број места је ограничен и пријава је неопходна.

О Центру за развој каријере и саветовање студената: Центар је основан 5. децембра 2006. године као организациона јединица Универзитета у Београду ради обезбеђивања делотворног система подршке студентима и дипломцима у развоју знања и вештина које ће им бити од значаја при запошљавању или наставку образовања, и ради повезивања академске и пословне заједнице.

Кадар да будем кадар