Навигација

ФОН Хакатон

Нови дан је и нови изазов, а 11. и 12. децембар доносе Вам и нове програмерске шансе. Удружење студената информатике ФОНИС Вас трећу годину за редом води на јединствени ФОН Хакатон!

Такмичење је овога пута отворено за студенте свих факултета у Београду и одржаће се у ICT Hub-у, модерном бизнис простору на Звездари. Пројекат се одржава уз подршку Microsoft-а и биће део интернационалног догађаја Night of the Living Devs. Пријаве ће трајати до 7. децембра на сајту hakaton.fonis.rs. Право да учествује добиће 8 екипа од по четири члана.

Циљ је да учесници у што пријатнијем окружењу покажу своје вештине програмирања и покушају да их примене на неки реалан проблем. Тимови ће имати 24 часа да креирају wеб апликацију која може, у одређеном аспекту, да унапреди студентски живот. Неће постојати никаква ограничења у вези са избором технологије у којој ће пројекат бити реализован. По истеку времена, екипе ће презентовати своја решења стручном петочланом жирију који ће затим прогласити победника. Сви пријављени студенти иду у сусрет незаборавном и веома корисном искуству, а учеснике који се буду најбоље показали очекују и вредне награде.

Окупљање тимова предвиђено је за петак 11. децембар у 17 часова, а презентације завршених апликација за следећи дан у 18 часова. Након тога ће се одржати свечана додела награда и коктел поводом завршетка такмичења.

Искористите шансу да будете део овог забавног пројекта и дајте све од себе да Ваше решење буде међу најбољима! Make IT happen!

FON Hakaton