Навигација

Упознајте своје будуће послодавце !

Пројекат "Career Days" који традиционално двадесету годину заредом организује студентска организација AIESEC, вам представља једнодневни догађај „Career Insight“. Студенти ће 25. марта у Дому омладине Београда моћи да се информишу о компанијама и о позицијама које те компаније нуде, као и о условима који су потребни за сваку од њих. Догађај је отвореног типа, није потребна пријава, а сви заинтересовани студенти могу посетити Дом Омладине у периоду од 11-17 часова.

Компаније које ове године учествују на пројекту и које ће понудити пословне прилике студентима јесу : “Coca Cola H.B.C”, “DelHaize Serbia Group”, “Telesign”, “IDEA”, “PwC”, “KPMG”, “E&Y”, “METRO”, “InfoBIP”, “TMF Group”, “Heineken”, “PepsiCo Srbija”, “SIKA”, “Societe Generale” i “Sberbank”. Свака од ових компанија нуди одређени број пракси и запослења и 25. марта , у Дому Омладине ће бити на располагању студентима који желе да се додатно информишу око отворених позиција и услова запошљавања.

По први пут ове године , „Career Days“ пружа прилику иностраних пракси преко „Global Talent“ програма. Овај програм пружа прилику рада у струци, примену знања стеченог на факултету и предузимање првих корака у будућој каријери. Радом у интернационалном окружењу, стиче се могућност упознавања са културом, обичајима и традицијом земаља, усваршавањем језичких способности и касније имплементације иновативних метода и иницијатива при повратку у Србију. Сви студенти заинтересовани за програм иностраних пракси моћи ће да се информишу на самом догађају, где ће посебно место имати представници „Global Talent“ тима и бити ту да одговоре на сва питања.

Детаљније информације о „Career Days“ пројекту можете пронаћи на званичном сајту www.careerdays.rs. Уколико си заинтересован за учешће на пројекту и стицање нових вештина , можеш се пријавити на следећем линку : www.careerdays.rs/ostavi-cv/

AIESEC је највећа интернационална организација на свету вођена од стране студената која постоји у 124 земље. Са преко 80.000 чланова је водећа светска студентска организација која омогућава младим људима да открију и развију своје потенцијале кроз програме интернационалних пракси, као и рада на друштвено корисним пројектима. У Србији AIESEC постоји 60 година и у том периоду ова организација омогућила је младима да путују и раде, усавршавају језике, упознају различите културе и склопе пријатељства која трају цео живот.