Навигација

NORDEUS HACKATHON 2013 - НАПРАВИ ИГРУ ЗА 24 САТА

Позивамо Вас на трећи Nordeus Hackathon!

Нордеус, развојни тим који стоји иза игре ,,Топ елевен - Бе а фоотбалл манагер’’, најпопуларније онлајн спортске игре на свету, организује трећи по реду ,,Нордеус хакатон’’, такмичење у брзинском прављењу видео игара.

Овогодишње такмичење се одржава 14. децембра, када ће учесници имати прилике да направе игру у року од 24 сата у просторијама Нордеуса.

Сви такмичари ће добити сопствени простор, опрему за рад, храну, пиће, како би могли да се што више усредсреде на прављење игара. А када пожеле, моћи ће и да се одморе уз видео игре, билијар, стони фудбал или у соби за релаксацију.

Осетите атмосферу рада у тренутно водећој компанији за развој онлине игара у овом делу Европе, направите игру и освојите вредне награде међу којима су Самсунг Галаxy Ноте 3, иПад Аир, иПхоне 5С и многе друге. Тачан списак награда биће објављен до краја новембра али је већ дефинисан наградни фонд који износи 10.000 еур!

Крајњи рок за пријаве је 02.12.2013!

Сви тимови или појединци који желе да се пријаве или сазнају још информација могу да посете адресу www.nordeus.com/hackathon2013/