Навигација

Добре ствари - App Builder такмичење

Направите Андроид апликацију и освојите вредне награде!

Волите да користите Андроид апликације? А да ли знате да можете да направите апликацију помоћу нове и напредније платформе App Builder? Мислите да вам је за то потребно техничко знање? Не, довољно је да изаберете једну од тема из другог круга наградног конкурса који организују Теленор и Самсунг, пробудите креативне идеје и уђете у круг такмичара који могу да освоје вредне награде!
Бројка од 5.500 апликација које су кандидати у првом кругу такмичења у изради Андроид апликација направили помоћу платформе App Builder показује да вам није потребно техничко знање за прављење апликација већ само добра воља и пуно добрих идеја. И зато, ако сте и ви љубитељ Андроид уређаја, волите мобилне ехнологије и желите да учествујете у другом кругу наградног конкурса који организују Теленор и Самсунг, на порталу Добре Ствари ћете пронаћи новију и напреднију платформу App Builder преко које можете да направите апликацију и уђете у трку за вредне награде.

За почетак изаберите једну од четири категорије:

У прву спадају апликације којима ћете представити своје омиљено место за излазак - кафић, ресторан, клуб, позориште, биоскоп или било које друго место на коме волите да проводите време сами или са својим пријатељима.

Друга категорија је повезана с догађајем - потребно је да прикажете кроз своју апликацију манифестацију на којој бисте желели да присуствујете или сте већ били на неком догађају који је на вас оставио посебан утисак. То могу бити концерт, изложба, културни догађај, сајам...

У трећој категорији ће бити одабране најбоље апликације које представљају туристичке дестинације - направите апликацију која ће садржати све релевантне информације о некој туристичкој дестинацији (град, село, бања, летовалиште, планина…) и које ће свим туристима који се буду одлучили да путују баш на ту дестинацију учинити путовање лепшим, лакшим и занимљивијим.

Четврта категорија подразумева идеју – и зато уколико имате добру идеју, а немате жељу да направите апликацију, својом идејом можете да конкуришете у текстуалној форми. Потребно је да опишите тему, садржај, изглед страна и функционалност апликације.

Уколико желите да учествујете у конкурсу, потребно је да сте грађанин Србије старији од 16 година и да сте регистровани на порталу www. добрествари.рс, на коме је доступан App Builder. На портал се можете регистровати чак иако нисте корисник Теленор услуга, а тамо ћете пронаћи све информације и упутства за коришћење платформе за креирање апликација.

Ваше апликације, као и идеје можете пријавити најкасније до 16. августа.

Победници у прве три категорије биће награђени: за прво место Самсунг 3Д телевизором LED LCD UE-40F6510, друго телефоном Samsung Galaxy S4 и треће таблетом Samsung Galaxy Note 8. Десет такмичара који имају најбоље текстуалне идеје Теленор ће наградити шестомесечном претплатом на Deezer Музику, а најбоља међу њима биће претворена у Андроид апликацију!
http://appbuilder.dobrestvari.rs/