Навигација

Сајам запошљавања - Back2Serbia 2013

Дана 14. и 15. јуна 2013. године у Београду у великој сали Студентског културног центра (СКЦ) одржаће се сајам запошљавања под називом Back2Serbia, намењен свим нашим држављанима који су живели у иностранству, као и онима који су у земљи и траже нове изазове у развоју своје каријере.

Сајам има подршку Министарства омладине и спорта, Канцеларије за сарадњу са дијаспором и Србима у региону, Националне службе за запошљавање, агенције SIEPA, док је едукативни партнер сајма IT академија. Генерални спонзор сајма је компанија HR Solution d.o.o, златни спонзор ПРВА Српска телевизија, а сребрни спонзор  компанија Microsoft Development Centar Srbija.

Дводневни сајам запошљавања Back2Serbia пружа могућност директног разговора посетилаца са домаћим и иностраним компанијама међу којима су и компанија JT International a.d. Senta, MOL, PSTech, Orion Telekom, Ernst&Young, Performance Technologies, Mobica и друге.

Пословни портали Poslovi.infostud.com, Klikdoposla.com, Poslovi.rs, Halo oglasi-Posao медијски су подржали догађај, као и новинска агенција Бета. Сајам Back2Serbia такође има подршку групе повратника "Repats Serbia" која броји преко 700 високообразованих стручњака који су некада живели ван Србије и који су се у њу вратили, као и Diasporagroup.org Srbija.

Позвани су сви људи са међународним образовањем и професионалним искуством вољни да се врате у Србију, као и они који су већ земљи и у потрази су за послом, да дођу на сајам као место за шансу да постану део кадра компанија учесница.

Улаз је слободан за све посетиоце од 10h до 18h у петак 14. јуна, као и од 10h до 16h у суботу 15. јуна!

За додатне информације о сајму и начину пријаве посетите сајт www.back2serbia.com.