Навигација

Такмичење у програмирању - Berkeley & Belgrade: Build the Future

„Berkeley & Belgrade: Build the Future“ је тимско такмичење у програмирању на тему социјалног предузетништва, које организују "Tau Beta Pi" испред Универзитета у Берклију и "Истек ЛК Београд" испред Универзитета у Београду.

Током 2 недеље, тимови од по 3 члана ће осмишљавати и имплементирати платформу која за циљ има умрежавање било каквих групација људи.

Код оцењивања пројеката, посматраће се идеја, стил кодирања, техничка изводљивост, реализација, као и сама презентација решења. Не постоји ограничење у избору технологије уз помоћ које ће се реализовати ова мрежа. Крајњи производ може да буде wеб или мобилна апликација.

Тимови се пријављују до 2. априла користећи социјалну мрежу Scuddle.

Како би пријава била комплетна, потребно је испратити следеће кораке:

  • Потребно је да сваки члан тима направи профил на Scuddle-у, и попуни га са 10 достигнућа за које сматра да га најбоље представљају
  • Сваки члан тима на свом профилу треба да постави имена друга два члана са којима жели да буде у тиму
  • Како бисте верификовали пријаву вашег тима, потребно је да сваки члан тима изабере опцију "follow" на страници www.scuddle.me/buildthefuture
  • Након ове процедуре, пријава вашег тима је комплетна и можете почети са креирањем и реализацијом ваше идеје.

До 19. априла у 23:59h је потребно окачити завршене апликације на страницу www.scuddle.me/buildthefuture  и послати оригинални код жирију који ће га прегледати. Жири ће се састојати од професора/асистената са Електротехничког факултета, као и представника компанија.

Последњег дана такмичења, 21. априла ће се одржати презентација решења направљених од стране пријављених тимова, и прогласити победнички тим.

Победнички тимови са оба универзитета ће као награду добити путовање у град супротног универзитета , где ће имати прилику да се упознају са колегама и да посете компаније које су подржале овај догађај.

Тим са Универзитета у Београду, чија идеја буде проглашена за најбољу ће добити плаћено путовање* на Универзитет у Берклију, и могућност да упозна колеге са тог Универзитета, као и да посети компаније које тамо имају седишта.

Генерални покровитељ догађаја са стране Београда је компанија youngculture, а са стране Берклија компанија eBay.

За више информација посетите сајт догађаја: http://eestec.etf.rs/bvsb/

* Путовање укључује плаћен превоз, смештај и исхрану за сва 3 члана тима