Навигација

Овог лета волонтирај у иностранству

AIESEC Global Citizen програм

Искористи ово лето на најбољи могући начин - отпутуј и волонтирањем у некој од 115 земаља уради нешто другачије, откриј нову културу и стекни незаборавно искуство.

Интернационална размена ти омогућује да проведеш 6 недеља са студентима из целог света, да упознаш боље себе кроз рад са другима и да стекнеш приче које ћеш препричавати цео живот. Волонтирајући на неком од друштвено одговорних пројеката AIESEC-а или у невладиним организацијама утичеш позитивно на друштво на интернационалном нивоу. Сваке године преко 16.000 младих људи, широм света, искористи шансу да оде на размену преко AIESEC-а. Турска, Грчка, Италија, Чешка, Пољска, Индија, Јапан, Кина, Египат и Немачка су само неке од земаља у којима се тренутно налазе програми размена, а на теби је само да одабереш где желиш да одеш и у којој области желиш да волонтираш. Ангажуј се на пројекту који се бави толеранцијом, екологијом и животном средином или организуј спортске активности или часове конверзацијског енглеског језика. Изабери тему која тебе интересује, а тамо ће те чекати студенти из различитих крајева света који деле твоја интересовања.

Ако си матурант или студент било које године факултета, овог лета можеш отићи на неку од многобројних размена које постоје у иностранству.

Позивамо те да нам  се придружиш  09. априла у 20 часова, у згради Економског факултета и сазнаш више о интернационалној размени.

Пријави се за програм размене преко нашег сајта: www.aiesec.org.rs.

AIESEC је највећа светска организација вођена од стране студената, која постоји у 115 земаља света и броји преко 86000 чланова. У сарадњи са бројним универзитетима и компанијама AIESEC већ дуги низ година омогућава младим људима практично усавршавање и развијање лидерских способности, и бавећи се актуелним проблемима у друштву врши позитиван утицај на своје окружење.